top of page

Hoe moet je automatisch inparkeren met een RAM 1500 Limited Night Edition?In het filmpje hierboven laat Luc zien hoe automatisch inparkeren werkt bij een RAM 1500. We weten allemaal dat de parkeerplekken in Europa niet zo groot zijn als in Amerika, dus met een RAM 1500 kan het wel eens lastig zijn om in te parkeren. Gelukkig heeft RAM een fantastische optie; automatisch inparkeren.

Veel van onze klanten hebben vragen over automatisch inparkeren. Wanneer werkt het wel ,wanneer werkt het niet en hoe schakel ik de functie in. In het begin is het altijd even spannend. Je wilt natuurlijk geen ongelukken veroorzaken. In het begin blijft het even wennen, maar zodra je weet hoe het werkt is en een ontzettend luxe en fijne optie.


Hoe werkt het?

Om het automatisch inparkeren te activeren, moet de bestuurder eerst de functie inschakelen via het touchscreen van de RAM 1500. Zodra de functie is ingeschakeld, zal de truck beginnen met het scannen van de omgeving. Het systeem zal op zoek gaan naar een geschikte parkeerplaats en deze vervolgens markeren op het touchscreen.

Zodra de pick-up een geschikte parkeerplaats heeft gevonden, zal het systeem de besturing overnemen en de RAM 1500 automatisch inparkeren. De bestuurder hoeft alleen nog maar de rem en het gaspedaal te bedienen, terwijl het systeem de stuurinvoer en het manoeuvreren van de RAM uitvoert.

Tijdens het inparkeren houdt het systeem rekening met de afstand tot obstakels en andere voertuigen, en past het de snelheid en de stuurinvoer aan om veilig en nauwkeurig in te parkeren. Zodra het inparkeren is voltooid, zal de truck automatisch stoppen en zal de bestuurder een overzicht krijgen van het eindresultaat op het touchscreen.

Het doel van deze functie is om de bestuurder te helpen bij het veilig en efficiënt inparkeren van de RAM 1500, vooral in krappe parkeerplaatsen of andere situaties waarbij het lastig kan zijn om de pick-up nauwkeurig te manoeuvreren.
40 weergaven

Comentários


bottom of page