top of page

De ultieme krachtpatser: De RAM 1500 TRX Final Edition!


Wij hebben hem! De RAM 1500 TRX Final Edition! Waar er maar 4000 wereldwijd van geproduceerd zijn.


De RAM 1500 TRX Final Edition is gebouwd voor degenen die geen compromissen willen sluiten als het gaat om prestaties. Onder de motorkap ligt een machtige 6.2-liter supercharged V8-motor die maar liefst 702 pk levert, gekoppeld aan een soepel schakelende 8-traps automatische transmissie.


Helaas heeft RAM besloten om de productie van de V8-motor stop te zetten. Dit is dus de laatste kans om een TRX aan te schaffen. Hierna zal nooit meer een nieuwe TRX op de markt komen.


Wat maakt de RAM TRX Final Edition zo speciaal?

De RAM 1500 TRX Final Edition is uitgerust met diverse accessoires in de elegante kleur Satin Titanium. Een opvallend kenmerk is de badge op het middenconsole, met daarop het unieke fabrieksnummer van deze Final Edition. Met slechts 4000 Final Edition TRX'en wereldwijd, behoor je tot een exclusieve groep. In Nederland ben je zeker uniek met deze wagen, want er zijn er maar enkele die dit model hebben.Bekijk ons filmpje op YouTube om al onze TRX'en te zien. Dit zijn zowel "gewone" TRX'en als Final Editions. Abonneer op ons YouTube kanaal als je dit soort filmpjes interessant vindt.56 weergaven

Comments


bottom of page