Al 15 jaar leveren we zonder tussenkomst van dealers rechtstreeks aan ondernemers in Nederland, België en Duitsland.

Daardoor zijn we voordeliger. Onze prijzen zijn compleet, inclusief alle opties. En als het zover is genieten we samen van je American Dream.

We houden niet van financiële tegenvallers voor onze klant.

We lokken u niet met lage vanaf-prijzen naar onze showroom. What you see is what you get.

We zijn heel transparant, dus al onze prijzen zijn all-in prijzen, inclusief LPG, een laadbakafdekking, trekhaak, garantie, eu-aanpassing van de navigatie en afleverkosten. Als enige in Nederland kunt u bij ons een financiering voor een nieuwe pickup afsluiten inclusief alle onderhoud. Dat betekent dat u geen onderhoudsfacturen meer heeft.

Wij importeren zelf en daardoor ontstaat er een prijsvoordeel. Rechtstreeks is voordeliger. En mocht u iets opmerken dat dat niet zo is, doe uzelf dan een plezier, laat het ons gewoon weten. Bij ons kunt u gewoon het onderhoud mee-leasen, waardoor u verzekerd bent van het juiste onderhoud tegen een gereduceerd tarief en een jaar extra garantie.

Het verkoopteam

Erwin Dicker

Mensen écht helpen. Dat is waarom hij het doet! En dat zit in het bloed van iedereen van het DickerSchutz team. In 10 jaar tijd heeft DickerSchutz een goede naam verworven, ongemerkt bracht dat een bijna onbeheersbare groei. Dat kwam door dat goed helpen, iets wat Erwin graag doet.

Luc Meertens

Luc is de schoonzoon van de familie en getrouwd met Dalja. Hij maakt echt vrienden van klanten en dat is waarom hij het doet, want iets doen voor een vriend doe je met plezier.

Jean Luc

Jean-Luc is een échte autoliefhebber, in hart en nieren. Al die jaren, toen hij nog op school zat, kwam hij élk vrij uurtje naar DickerSchutz. Het zit ook in zijn genen om mensen oprecht goed te helpen.


Maastricht, te ver?

Heb je geen tijd en heb je het voordelige all-in onderhoudscontract? Dan kun je de auto zéér voordelig laten ophalen en brengen, heel gemakkelijk dus.

Het onderhoud bij een locale dealer kost toch ook een paar uur tijd. Ook zonder onderhoudscontract halen en brengen we je auto. We vragen daar een vergoeding voor omdat we lage, scherpe onderhoudstarieven hebben.

Unieke auto's

Bij DickerSchutz houden we van unieke Auto's, daarom verkopen we meer dan enkel Pickups.

Van tijd tot tijd halen wij exclusieve auto's binnen in onze garage, nieuwschierig? Bekijk dan ons aanbod onder de noemer 'exclusives'!

Onder het motto van "Life is too short to drive boring cars", helpen wij al meer dan 15 jaar onze klanten in unieke auto's te rijden.

Algemeen

Over onsTeamContactGarantie VoorwaardenPrivacy Beleid
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.