top of page

Belgische trekhaak van 3500 kg afgekeurd voor RAM 1500?


Ben je de trotse bestuurder van een Dodge Ram in België? Hangt er toevallig een stevige aanhanger of caravan achter je voertuig met een trekhaak die is goedgekeurd voor een gewicht van 3500 kilo?


Heb je binnenkort een keuring en vraag je je af of je vakantieplannen in gevaar zijn? Het zou kunnen gebeuren dat je trekhaak, oorspronkelijk gekeurd op 3500 kilo, wordt afgekeurd en beperkt tot slechts 1500 kilo. In dat geval, vooral als je een grote caravan achter je RAM hebt, kun je die vakantieplannen wel vergeten.


Maar maak je geen zorgen, want DickerSchutz heeft de perfecte oplossing voor jou. Hoewel het aan de buitenkant lijkt alsof er weinig verschil is tussen diverse modellen trekhaken, kunnen sommige van deze haken, zelfs als ze goedgekeurd zijn in landen zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk en België, toch af en toe worden afgekeurd door keurmeesters in België.

Als je meer wilt weten over dit complexe probleem, staan wij klaar om dit in onze showroom of telefonisch uit te leggen.


Gelukkig kunnen wij bij DickerSchutz jou een oplossing bieden. We hebben namelijk één type trekhaak dat voldoet aan de EU-normen en daarom ook geschikt is voor België. Deze trekhaken zijn bij ons verkrijgbaar, inclusief professionele montage, voor een aantrekkelijke prijs van 895 euro, exclusief btw. Met onze trekhaken loop je geen enkel risico. Jouw vakantieproblemen zijn in één klap opgelost.142 weergaven

Comentários


bottom of page