top of page

De 5 Nieuwe Features van de 2023 RAM 1500 Limited Night Edition!


Bij DickerSchutz hebben we zojuist de gloednieuwe 2023 Dodge Ram 1500 Limited Night Edition binnen gekregen, we konden gewoon niet wachten om dit met jullie te delen via een YouTube-filmpje. Dit 2023 model brengt maar liefst vijf opvallende wijzigingen met zich mee, waardoor de RAM 1500 nog specialer wordt.


Laten we beginnen met het exterieur. Jullie zijn misschien al bekend met de prachtige zwarte accenten die kenmerkend zijn voor het Night Edition-pakket. Naast de grille en koplampen zijn er nog veel meer opvallende veranderingen, zoals bijvoorbeeld de nieuwe deurgrepen. Deze zijn nu voorzien van een zwarte lak, wat het geheel een bijzonder strakke uitstraling geeft. Bovendien zijn de knipperlichten op de buitenspiegels aangepast met een 'smoke'-afwerking, wat de totale uitstraling van de Night Edition nog verder verbetert.


Maar dat is niet alles. Laten we nu naar het interieur gaan, waar de grootste verandering heeft plaatsgevonden: het digitale instrumentenpaneel. Dit is niet alleen stijlvol, maar ook helemaal up-to-date en overzichtelijk. Als we naar de tellers kijken, ontdekken we verschillende mogelijkheden om het dashboard aan te passen en te personaliseren. Je hebt twee opties om de snelheid vanaf te lezen. Laten we beginnen met de digitale tellers, die feitelijk analoog lijken. Hier zijn twee varianten beschikbaar. De moderne variant, waarbij de tellers geminimaliseerd zijn en een eigentijdse uitstraling hebben.


Daarnaast is er de traditionele stijl, zoals we die altijd hebben gezien bij de Limited-modellen.

De laatste verandering is de stuurbekleding tegenwoordig is deze volledig van leer. Bij het vorige model uit 2022 was de bovenkant van het stuur van hout, net als het handschoenenkastje. Dit brengt weer extra luxe in het interieur.


60 weergaven

Komentarze


bottom of page