Onderhoud

Gespecialiseerd onderhoud bij DickerSchutz is exclusief voor klanten

waarom exclusief onderhoud voor klanten?

We leggen uit waarom onderhoud van Amerikaanse pickups uitsluitend voor onze eigen klanten is, en wat dus het voordeel is wanneer u een Amerikaanse pickup bij ons koopt. Een auto kopen is een ding, maar daarna is onderhoud en service belangrijk. DickerSchutz streeft ernaar om de kwaliteit en kennis van het onderhoud op het hoogst mogelijke niveau te houden. Het is onze ervaring dat goede service klanten bindt.

​Onderhoud op hoog niveau

Daarbij hoort het up-to-date houden van alle uitlees- en programmeersoftware om storingen te voorkomen en verminderen. Met toegang tot deze software, die alleen voor dealers is voorbehouden, kunnen we ook verbeteringen aan uw auto doorvoeren op het moment dat de fabriek verbeterde software voor uw pickup heeft ontwikkeld.

​Een adequate planning werkt prettig voor klanten en indien mobiliteit een probleem wordt hebben we leenauto’s. Onze werkplaats moet uitblinken in orde en netheid. Onze tarieven zijn marktconform. Het up-to-date houden van kennis over storingen heeft een hoge prioriteit.

Service is exclusief voor eigen auto's

​Als een klant dringend hulp nodig heeft zullen wij klaarstaan. Om voldoende capaciteit vrij te hebben hiervoor doen we geen onderhoud aan auto's die elders gekocht zijn. De klanten die bij ons de auto gekocht hebben gaan voor.

Helaas zien we, mede door de groeiende populariteit van de Amerikaanse pickup, vooral van de RAM 1500, dat er ook steeds meer onbekwame garages sleutelen aan deze speciale auto’s. Ten einde raad zoekt men dan een andere garage om de problemen op te lossen. Een paar keer per week krijgen we zo een verzoek, maar helaas gaan wij daar niet op in. Zoals gezegd, onze eigen klanten gaan voor.

​Zoek op internet wat men zegt over DickerSchutz en u zult van anderen lezen dat men zeer tevreden is over de service. En om die service op een hoog niveau te houden voor klanten die bij ons een nieuwe of gebruikte Amerikaanse pickup hebben gekocht werken we exclusief voor hen.

​Een andere reden dat we onze service exclusief voor onze klanten houden is dat we het niet prettig vinden om de door anderen veroorzaakte ellende te moeten oplossen. Zelf hanteren we de hoogste standaards bij het aanpassen van auto’s naar Europese normen, het monteren van accessoires, extra electronica, lpg, keuringen etc. Het is dan niet prettig om, vaak met hogere kosten, de door anderen veroorzaakte problemen op te lossen.

Klanten vertellen

Wij kunnen wel zeggen dat onze service goed is... Maar onze klanten kunnen dat veel beter. Bekijk de video's en leer de DickerSchutz familie kennen. Hopelijk hoor jij daar straks ook bij!

Kom ons bezoeken

DickerSchutz Car Import

Molensingel 7-9
6229 PB Maastricht
Nederland

Openingstijden Showroom
  • Dinsdag - vrijdag
    09:00 - 15:00
  • Zaterdag
    10:00 - 15:00
Plan showroombezoek

Nu ook virtueel!