Financiering

Je hoeft niet te sparen, rij meteen je droom met een gunstige DickerSchutz-financiering. Houd je werkkapitaal gewoon beschikbaar voor je bedrijf. Met vaste maandbedragen weet je waar je aan toe bent.

wacht niet langer!

Om je eigen pickup te rijden, is het niet nodig ineens het hele aankoopbedrag te betalen. Met een aanbetaling en eventele slotsom (hiermee verlaag je het maandbedrag) kun je je pickup slim financieren. Je financiert alleen het aankoopbedrag. Verzekering, belasting, onderhoud en brandstof staan hier los van.

Financial lease

Door te kiezen voor financial lease, ben je financieel eigenaar van de pickup. Een leasemaatschappij stelt het aankoopbedrag aan je beschikbaar; jij lost dit in maandelijkse termijnen af. Ben je een Nederlandse ondernemer, dan betaal je de BTW vooraf. Ben je een Belgische ondernemer, dan betaal je geen BTW voorschot, Je kunt de pickup ook op de balans zetten: hij is immers jouw eigendom. Je kunt dus ook nog eens profiteren van de investeringsaftrek. Bovendien werken wij samen met een leasemaatschappij die een zeer aantrekkelijke rente kunnen aanbieden. Dat is aanzienlijk lager dan het percentage dat het gros van de andere aanbieders in Nederland hanteert.

Financial Lease voor België

Voor Belgische klanten kunnen we een simulatieberekening maken. Daarmee weet je het maandbedrag. Het maandbedrag is afhankelijk van de aanbetaling en de laatste slottermijn. We maken een offerte met de berekening van het maandbedrag en daarmee kun je naar je eigen bank. Het voordeel daarvan is dat er geen kredietwaardigheidsonderzoek gedaan hoeft te worden. Met de meeste Belgische banken doen we zaken.

We hebben ook een tussenpersoon in België die dat kan regelen. U heeft dan actuele jaarcijfers nodig. Bij meerdere aanbieders wordt dan de beste financiering gezocht.

Belgen hebben de mogelijkheid om voor renting, leasing en financiering te kiezen. Deze verschillende financieringsmogelijkheden kun je bij de bank, tussenpersoon of eigen accountant laten beoordelen. Je weet dan wat financieël het beste bij je past.

Uitgelicht

Kom ons bezoeken

DickerSchutz Car Import

Molensingel 7-9
6229 PB Maastricht
Nederland

Openingstijden Showroom
  • Dinsdag - vrijdag
    09:00 - 15:00
  • Zaterdag
    10:00 - 15:00
Plan showroombezoek

Nu ook virtueel!