DickerSchutz - Dodge RAM 1500
Dodge RAM 1500
Ontworpen voor serieuze prestaties.

Steeds populairder

De Dodge RAM 1500 wordt steeds populairder in Nederland, en om goede redenen.


Imposante vertoning

Met zijn stoere uitstraling, krachtige motor en hoge ligging is de RAM een imposante vertoning op de weg.

Behalve uiterlijk vertoon, is de RAM een erg comfortabele en praktische auto, met name voor ondernemers, want hij kan op grijs kenteken gereden worden. Dat heeft het voordeel.

Exterieur

Prachtige vorm en praktische functie.

Het ontwerp van de Dodge RAM 1500 is gedreven door zowel functie als vorm. De kenmerkende 60/40 deuren en het gestroomlijnde profiel van dit model doen je bijna vergeten hoe functioneel deze pickup is. Zo zijn veel modellen bomvol uitgerust met exterieur opties die je nergens anders vindt, zoals bijvoorbeeld het RamBox lading systeem.

Interieur

De meest luxe pickup in zijn klasse.

De Dodge RAM 1500 is niet meer zoals de pickup van vroeger, alles draait nu om technologie! Wist je dat deze pickups nog moderner zijn dan veel Europese auto’s, zo zijn ze uitgerust met een 12-inch touchscreen, een Head-Up display en een bootlading aan elektronische veiligheidsopties. Daarnaast zul je aan luxe niets tekort komen, met zijn ruime cabine en 100% lederen stoelen voel jij je de koning op de weg.


Stel je vraag

Zit je met een vraag of heb je iets niet kunnen vinden op onze site? Vraag het ons! Heel makkelijk dus, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Vul je vraag in

Modellen

RAM 1500 Limited

De Limited edition is qua interieur superluxe afgewerkt, optioneel zijn nog de Etorque, de RAMboxen en de deelbare achterklep te kiezen. Elk detail is Europees/Amerikaans afgewerkt. Het idee dat Amerikanen een achtergesteld idee van design hebben kan achter ons gelaten worden.

RAM 1500 Longhorn

De Longhorn kenmerkt zich door weer een ander interieur. Je ziet meteen dat de auto voor Texas bedoeld is. Er zijn 3 versies qua kleurstelling van het interieur, waarbij de Cattle Tan versie het populairst is. Verder is de Dodge Ram 1500 Longhorn net zo luxe als de Limited versie, alleen kun je luchtvering wel of niet als optie uitkiezen.

RAM 1500 Sport

De Sport is een hele interessante versie vinden wij, want we kunnen hem zowel kaal, als bomvol uitvoeren. Met alle opties is er een serieus prijsverschil met de hogere modellen. Het interieur is wellicht wat eenvoudiger, maar dat maakt de Dodge RAM Sport wel Europees.

RAM 1500 Laramie

De Dodge Ram 1500 Laramie is vooral qua interieur een luxere upgrade van de Sport. Omdat de uiterlijkheden van de Sport zo populair zijn bestaat er ook een Laramie Sport versie. Daarbij is de sportievere motorkap (Sport Hood) dan het meest in het oog vallende optie.

RAM 1500 TRX

Het topmodel en de Raptor killer. Het is de kippevel auto, of beter gezegd de goosebumps creator. Alles klopt aan dit beest. Het monsterachtige gebrul en de manier waarop je gelanceerd wordt. Ook de TRX kan in verschillende uitvoeringen geleverd worden. Onze visie is echter dat áls je een TRX neemt, neem dan ook een volle.

Lees meer

Al meer dan 15 jaar is DickerSchutz (de leukste) specialist in Dodge RAM en Ford pickups.

Over

OnsTeamNieuwsbriefContactGarantie VoorwaardenPrivacy Beleid
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.